O nama

Ko smo mi?

Stratus je porodično preduzeća, organizovano u dvije funkcionalne cjeline, od čega prva proizvodno-štamparska, kao primarna i druga trgovačka. Cjelokupni biznis odvija se u sopstvenim objektima na površini od 3400m2, u kojima svakodnevno radi četrdesetpet stalno zaposlenih radnika. Visok nivo tehničko-tehnološke opremljenosti, vizija, profesionalnost i timski rad svih zaposlenih, su odrednice, koje su doprinijele sticanju liderske pozicije u regionu i prepoznatljivosti na širem evropskom tržištu, o čemu najbolje govori naš portfolio poslovnih partnera.

0

Artikala u ponudi

Posjedujemo lager od preko 13.000 artikala.

0

Naših klijenata

Naš broj klijenata se povećava svakog mjeseca.

Politika kvaliteta

U težnji ispunjenja zahtjeva tržišta, poslovno razvojnih ciljeva i osnovnog mota "ZADOVOLJAN KUPAC", menadžment preduzeća je usvojio POLITIKU kvaliteta, zaštite životne sredine, bezbjednosti proizvoda iz domena uticaja ambalaže, prema standardima: ISO 9001, ISO 14001.

Predmetni standardi odnose se na oblast proizvodnja i štampa etiketa u flexo tehnologiji, trgovini na velikografičkim repro-materijalom, kancelarijskim i školskim priborom, birotehničkom opremom, kompjuterskom periferijom, kozmetikom i opremom za kućne ljubimce.


Sjedište Stratus kompanije!

Prijavite se na naš Stratus bilten!

I budite unaprijed obaviještavani o Stratusovim novim proizvodima, akcijama, sniženjima.

Bez brige, mi ne šaljemo neželjenu poštu!

Stratus lokacija

Nikšićki put bb, Gornja Gorica,

81000 Podgorica, Crna Gora

Stratus kontakt

+382 77 400 150

+382 20 218 510

Stratus podrška

info@stratus.me

info@stratusstore.me


copyright © Stratus d.o.o. 2021 | Vebsajt izradio esamurai.net